Mr perfect doesn't exist my little friend

Gamla bilder. HIHI



Ett o ett halvt år sen typ tror jag.






Förra vintern skulle jag tro!





Fick damp och klippte av allt slitet hår. Halvår sen?




Ormbitare piercing <3 wii jag saknar. Det var ju nyss asså.

Bilder jag typ gillar























Satan vad människor kan vara fina. Och oliver sykes.. Fast han vet ju alla att han är typ finast i världen.

Typ alla bilder tagna från www.weheartit.com

Mutter

Tjosan hoppsan alla bananer. Varit i staden med moder min idag och typ köpt värsta awsuma t-shirten. En neger med dreads o joint :D TUFF.
Och nu sitter jag och lyssnar Rammstein. ochochochoch jag måste visa igår när jag piercade labret :D hihi!

NI SOM ÄR KÄNSLIGA MOT PIERCING STUFF BORDE INTE KOLLA PÅ DESSA BILDER MED TANKE PÅ ATT JAG HAR EN NÅL GENOM LÄPPEN! Fast jo, ni måste kolla.





Puuuuumping bluuuuoood




Inte för att man ser så mkt i cam bilder, men jag tkr det blev asbra! :D

gröna kepan

JAG ÄLSKAR DEN <3






tuff tuff tuff tuff

TUFF SNUBBE!


earl?

Piercade earl på en chey idag på pax. FAN VA NAJS DET BLEV. Funderar på om jag med ska göra det? :D





Utan septum kanske?

Och ge fan i att tänka dumt om mitt hår :( jag har inte fixat det.

Rasta hunden

Bara för att jag vill. Och kan.


shock.se

Mhhhh.. nyss beställt detta underbara linne och en one piece pyamas med skelett o blödskvätt på <3





VILLE BARA MEDDELA DET

Jag är så flummig så jag håller på att dö

Detta är seriöst jag precis just nu. Allt är kul. SÅ JÄVLA KUL.



Lyssnar Rammstein med :D

You got a pussy
i have a dick ahh
so what's the problem
lets do it quick!


FÖR HAN KAN INTE GETTA LAID I GERMANY.

Låt bilden tala för sig själv. Den kan faktiskt svenska.

HEJSAN SVEJSAN. Nyss färgat håret. Svarthead igen nu då ist för typ brungrönsvartbög.
Woho vi åkte skridskor idag på idrotten. Så ont i fötterna har jag nog inte haft i hela mitt liv. Men fan vad kul det var! Lyckades ge Felicia ett blåmärke på knät. Stolt chey. Sen typ is-hockey med. Hihi lite krockar här och där blev det ju eftersom alla vi estet elever äger på att åka skridskor! :D

Chili sover. På min gitarr. Det är illa. Jag vill spela gitarr. Men det går inte. CRAZYBITCHFACE.



Chillar stenhårt

Fett arg blev jag idag på morronen. Vaknade vid tjugo i sju och tänkte FAN MÅSTE GÅ TILL BUSSEN OM 10. Skyndade ju mig då som ett jävla as, och när klockan väl är 10 i... JO DÅ FÖRSTÅR NI, då såg jag att klockan bara var tio i SJU. Min buss går ÅTTA. DÖÖÖÖÖÖ
Men annars har väl dagen varit ok i guess :D Lite vanliga lektioner o sen ensamble! KUL!

Sen på bussen hem kom Linus och jag på perfekta filmen som någon måste göra så jag kan se den. Det finns ZOMBIE-GRISAR och VAMPYR-HÄSTAR och VARULVS-KOR. Nyan cat och pikachu är också med. Den ska alltså vara tecknad då. Sen är det så att korna och grisarna och hästarna diskuterar i början hur världen kom till. Dom kommer fram till att Nyan cat bajsade och Pikachu blixtrade till det. Så kom jorden till. Kom ihåg det. Sedan börjar alla slåss och vampyr-hästarna gör bacon av zombie-grisarna och sen gör varulvs-korna hamburgare av vampyr-hästarna. Sedan Får nyan cat magiska krafter och gör så att håret på korna börjar växa. Dom är nämnligen pälsalergiker. Så dom dör också. Sedan får Pikachu rage på nyan cat och får the evil eye och dödar honom.

Snälla någon, gör denna filmen och visa den sedan för mig. Jag skulle älska er livet ut.


Bild blir det ingen tydligen. FÖRLÅT.

Man kan vara söt även fast man ser helt ufo ut?



Nej det kan man inte.



Checka in min nya septum btw! FET

Sonny Moores gamla hår



För tillfället så strävar jag efter att få Sonny Moores gamla hår. VÄX HÅR, VÄX!

Morgon musik







Fuck yeah.









KUUUL

HEJ. Träffat Moa och Regina idag och typ kollat film o käkat lite o druckit lite och så. Sen ner på gården o nu sitter jag med Moa och proppar munnen full med popcorn och kollar arabsånger. SÅ UNDERHÅLLANDE.




JAG MÅSTE. MAHAHA


inspiration från weheartit.com

















Nuff <3




wåw

Bland det snyggaste jag sett.



Bild  tagen från weheartit.com

in time

Bio igår. In time. Den var asnajs! SE DEN MÄNNISKOR OCH OM NI ÄR SNÄLLA SÅ KANSKE NI FÅR EN KLUBBA AV MIG.







Det var länge sen jag umgicks med moa och därför måste jag lägga upp lite fina bilder  c:


Vill ni veta en sak?

Jag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsaJag har en näsa.
Damp.

RSS 2.0